Mihai Stoica: ‘Avem un lot care corespunde, atat din punct de vedere valoric, cat si numeric’

FCSB nu vrea să își piardă jucătorii, iar semnăturile au început să apară. Primul care și-a prelungit contractul cu vicecampioana României este Mihai Roman. Mijilocașul de 34 de ani a venit în vara anului 2018 de la FC Botoșani și și-a câștigat locul în echipa lui Nicolae Dică, scrie Mediafax.

“Mihai Roman si-a prelungit pana in 2020 contractul. Va pot spune ca va juca la noi pana atunci.

Teixeira isi va prelungi contractul in curand. Avem un patron care vrea sa aduca tot ceea ce este mai bun si este normal acest lucru.

Daca ar fi sa decid eu, nu as aduce pe nimeni. Nici acum in iarna, nici vara viitoare. Avem un lot care corespunde, atat din punct de vedere valoric, cat si numeric. Nu se pune problema sa plece Rusescu. Am avut jucatori care s-au batut, iar dupa cinci minute erau cei mai buni prieteni. Filip daca nu se face antrenor, poate sa fie un bun conducator” a spus managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, pentru Digi Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,235 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>