MILITARII VETERANI DIN DÂMBOVIŢA CARE NU AU LOCUINŢE VOR TRĂI ÎN CONTAINERE PÂNĂ LA FINALIZAREA CENTRULUI DE RECUPERARE ŞI REFACERE

Primele locuinţe pentru militarii veterani fără adăpost vor fi amenajate lângă Mănăstirea Dealu, judeţul Dâmboviţa, în curtea viitorului Centru de Recuperare şi Refacere pentru Veterani (CRRV).

Guvernul a aprobat solicitarea Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi (AMVVD) „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”, astfel că AMVVD le va asigura veteranilor fără adăpost hrană, utilităţi şi medici psihologi din cadrul MApN.

„Suntem preocupaţi de starea de bine a veteranilor din teatrele de operaţii, în special de cei cu situaţii dificile, pentru care, căldura unui cămin lipseşte. În acest sens, am demarat şi solicitat sprijinul Ministerului Apărării Naţionale, semnalând necesarul logistic, care să vină în întâmpinarea nevoilor acestora. Cazarea veteranilor cu situaţii speciale se poate face în containere modulare, până la finalizarea şi punerea în funcţiune a CRRV.

Demersul nostru a fost tratat cu seriozitate şi profesionalism, iar ministrul Apărării Naţionale ne-a oferit susţinerea, astfel că solicitarea noastră a fost soluţionată favorabil în şedinţa de Guvern, de marţi, 4 mai 2021”, a precizat preşedintele AMVVD, Marius Apostol.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata