MINISTRUL GUVERNARII LIBERALE AL MApN, NICOLAE CIUCA, IN JUDETUL DAMBOVITA, AZI, 21 MAI 2020

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, va dialoga cu liderul sindical al Uzinei Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, presedintele Aliantei Sindicatelor din Industria de Aparare si Aeronavale si unii reprezentanti , privin proiecte si programe ale perspectivei acestei ramuri economice.

     Intereseaza in primul rand strategia Ministerului ApN, prognoza propusa de ministrul Nicolae Ciuca pentru urmatorii 10 ani, care prevede si o crestere a numarului salariatilor  de la cel actual de 7 800 de salariati, la un numar de peste 30 000 (!). de lucratori.

,,Eu am solicitat intalnirea cu ministrul ApN, ca sa clarificam cateva lucruri foarte interesante si aici ma refer la lucruri de care depinde foarte mult Uzina Mecanica Mija, dar si multe societati pe orizontala la Programul <<Soimul>>. Este vorba de avionul multirol de la Avioane-Craiova, un program de modernizare, de Programul MLI (Masina de Lupta Infanterie), care este transportorul senilat folosit de vanatorii de munte, tot un program de dezvoltare pentru societatea de la Mizil,”a precizat liderul sindical, Constantin Bucuroiu.

Pozitia ministrului ApN, a Guvenarii Liberale coordinate de prim ministrul Ludovic Orban, fata de inzestrarea Armatei, este un reper foarte important pentru sindicalisti, si social si de relansare a industriei de aparare.

                                                                                  Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata