Monica Bârlădeanu, declaraţii în premieră despre ”sarcină”: ”Doar n-am trăit degeaba…”

După ce s-a spus că a ales să se stabilească pentru o perioadă în America, motivul fiind o posibilă sarcină, Monica Bârlădeanu a reacţionat şi a elucidat misterul. Vedeta a dat declaraţii în exclusivitate pentru CANCAN.rodespre informaţia momentului în showbiz.

Deşi a tot spus în ultima vreme că îşi doreşte un copil, actriţa nu este însărcinată, pentru că nu are nici o relaţie în acest moment. “Ca femeie nu poţi să faci copil cu orice iresponsabil, că doar n-am trăit degeaba să nu fi învăţat nimic. Rochia roz era umflată de vânt… Doamne fereşteeee!!!! Nu sunt însărcinată, cu cine naiba să fiu!?”, a declarat Monica Bârlădeanu .

 Monica este o femeie foarte frumoasă şi niciodată nu a dus lipsă de admiratori, dar, cu toate astea, nu prea a avut noroc în dragoste. Toate relaţiile pe care le-a avut până acum, unele mai lungi, altele mai scurte, din păcate nu au fost suficient de puternice, iar finalul a fost inevitabil.

Actriţa mărturisea la începutul acestui an că este foarte greu să îşi facă o relaţie, dar nu îşi pierde speranţa şi îşi doreşte foarte tare un copil. “Este foarte greu să îţi faci o relaţie în ziua de astăzi pentru că oamenii comunică mai mult virtual, se cunosc virtual, iar, mai apoi, atunci când se întâlnesc şi real, constată că nu se potrivesc. Îmi doresc ca bărbatul cu care voi mai avea o relaţie să fie responsabil. Nu i-aş ierta unui partener niciodată trădarea, iar aici nu mă refer neapărat la înşelat. Chestia cu înşelatul e discutabilă. Depinde de context, dacă ai sau nu ai copii. Niciodată eu nu aş ţine lângă mine un bărbat care iubeşte pe altcineva, din contră eu aş fi cea care l-aş trimite la acea persoană. Consider că atunci când iubeşti laşi acea persoană să fie fericită. Îmi doresc foarte mult un copil”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru revista Spy.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata