ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / Municipiul Targoviste va beneficia de un un nou parc.
Municipiul Targoviste va beneficia de un un nou parc.

Municipiul Targoviste va beneficia de un un nou parc.

Municipiul Târgovişte va beneficia de un un nou parc. Noul loc de relaxare se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ 16.500 metri pătraţi şi va fi construit pe terenul aferent fostei UM Gara,
Astfel, pe o suprafata de aproximativ 16.500 mp, parte a terenului aferent fostei UM Gara, va fi construit un parc modern, iar o zona degradata a orasului va fi transformata radical.
Proiectul are in vedere realizarea unor spatii verzi generoase, prin plantarea de vegetatie arboricola si crearea de aranjamente florale.
Totodata, va fi construita o biblioteca in aer liber, vor fi realizate locuri de joaca pentru copii, platforme pentru jocuri de relaxare pentru adulti, va fi construit un skate-park, un amfiteatru in aer liber, etc.
Din noul parc nu vor lipsi pistele de biciclete, aleile pietonale, retelele moderne de iluminat public sau grupurile sanitare.
Investitia va fi finantata prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 4, „Sprijinirea Dezvoltarii Urbane Durabile” si este rezultatul colaborarii dintre Consiliul Judetean Dambovita (care a pus la dispozitie terenul si documentatia tehinica) si Primaria Targoviste (care va accesa sursa de finantare si va asigura implementarea).

Spune-ti parerea:

About M S