MUNICIPIUL TARGOVISTE VA REPREZENTA ROMANIA LA CONGRESUL MONDIAL DE ASTRONOMIE SI ASTRONAUTICA DIN BRAZILIA, 10-18 APRILIE 2 19

La cel de-al 12-lea Congres International de Astronomie si Astronautica din perioada 10-18 aprile 2 018 din orasul Campos dos Gotytcazes-Rio de Janeiro, din Brazilia, este reprezentat de Societatea Astronomica de Meteori din Romania, presedinte si coordonator national, Valentin Grigore.

     Acesta va prezenta o tema interactiva, ,,Astronomie de la firul ierbii, astronomie pentru toti”, in calitate de speaker invitat, iar Societatea Astronomica Romana de Meteori aniverseaza 25 de ani de activitate cu rezultate deosebite si pe plan international.

De asemenea, in prezenta celor 1 000 de participanti de pe toate meridianele Globului, si a celor 11 personalitati in domeniu din institutiile reprezentative din lume, targovisteanul Valentin Grigore va realize un Horksher de observatie a cerului nocturn.

Vor fi prezenti din NASA, directorul Dennis Stone; presedintele Organizatiei Mondiale de Astronomie Fara Frontiere; directorul Observatorului National al SUA; directorul Institutului de Cercetari Spatiale din Brazilia.

                                                                                        Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,122 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>