Neagu, gata de meciul cu Spania!

Vedeta echipei naţionale a României, Cristina Neagu, e pregătită pentru întâlnirea de mâine seară cu ibericele din cadrul Campionatului Mondial. Ea a intrat pe mâna preparatorilor fizici după partida cu Slovenia şi i-a asigurat pe fani că va triumfa şi-n faţa Spaniei.

“Va fi greu să înscriem mereu 30 de goluri şi să primim la fel de multe, nu este OK. Nu trebuie să primim mai mult de 25 de goluri la fiecare meci, pentru a avea o şansă să înscriem peste această cifră şi să câştigăm. Cu siguranţă sunt încă multe lucruri de pus la punct în apărare şi sper să o facem cât mai repede pentru că, vedeţi, competiţia nu aşteaptă, iar mâine avem deja o altă partidă”, a spus Neagu pentru prosport.ro.

“Suntem pregătiţi tactic din toate punctele de vedere, important este să-mi fac treaba aşa cum îmi doresc pentru echipa naţională. Uneori e mai puţin, alteori mai mult, dar de fiecare dată este sută la sută din ce pot în momentul respectiv”, a mai spus ea referindu-se la meciul de mâine seară, 21.30, cu Spania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,383 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>