NEMULȚUMIRILE CETĂȚENILOR DE PE STRADA PORUMBEILOR, TÂRGOVIȘTE – FOTO

Din urma unor postări apărute pe rețelele de socializare, localnicii ar spune că strada Porumbeilor din Târgoviște, cartier Prepeleac este plină de canale înfundate și ridicate de ani buni în așteptarea asfaltării. Însă, până în prezent, asfaltul se lasă așteptat.

Mai mulți cetățeni de pe această stradă, sunt nemulțumiți de administrarea acesteia. Pe lângă faptul că strada nu este asfaltată deloc, de două săptămâni, localnicii se plâng că sunt obligați să stea cu geamurile închise, deoarece mirosul insuportabil din cauza canalizării, care nu mai face față și refulează, le pătrunde în casă.

Toate aceste nemulțumiri îi sunt adresate Primarului Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Însă unii membri ai Partidului Social Democrat, susțin că, pe ordinea de zi a lunii trecute este pus în plan reabilitarea străzii, doar că mai durează până intră în execuție.

În același timp cetățenii susțin, că cei de la conducerea actuală vin doar în campania electorală cu promisiuni, iar pe urmă nu se întâmplă nimic. După ce se termină alegerile, cetățenii rămân doar cu promisuni.

Cetățean:“…se pare că cineva a uitat de pregătirile acestea și asfaltul încă se lasă așteptat. Sunt curioasă dacă așteptați să votăm?”.

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, copac, în aer liber, apă şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, în aer liber, apă şi natură

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac, casă, în aer liber, natură şi apă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata