ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / Noi avertizări meteo: Cod portocaliu de ploi şi vânt, în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei
Noi avertizări meteo: Cod portocaliu de ploi şi vânt, în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei

Noi avertizări meteo: Cod portocaliu de ploi şi vânt, în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei

Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei se află, duminică, sub cod portocaliu de ploi abundente şi vânt puternic. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis şi o avertizare cod galben de vânt, ploi şi ninsori viscolite la munte.

Stratul de zăpadă a ajuns, duminică, la 82 de centimetri la Vârful Omu, iar până luni ar putea depăşi un metru, a declarat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu de la Administraţia Naţională de Meteorologie. Conform sursei citate, stratul de zăpadă cel mai gros se înregistrează în Carpaţii Meridionali, respectiv în Munţii Bucegi.

Astfel, meteorologii anunţă că stratul de zăpadă a ajuns la 82 de centimetri la Vârful Omu, 29, la Lăcăuţi, 24, la Bâlea şi 12 centimetri la Penteleu.

(…)

 

 

 

Tot în 08 octombrie, orele 18,00-24,00, este cod portocaliu cu intensificări puternice ale vântului pe crestele Carpaţilor de Curbură şi ale Munţilor Bucegi.În zona înaltă de munte a judeţelor Vrancea, Buzău, Prahova şi Dâmboviţa vântul va continua să prezinte intensificări, cu rafale de peste 70 – 80 km/h, spulberând zăpada.

Vă rugăm să citiți articolul complet pe:  http://www.mediafax.ro

 

 

Spune-ti parerea:

About Ko$MO