Nu are nicio rușine! Delia a făcut-o de oaie în timpul concertului din Londra! Englezii din primul rând au rămas stupefiați.

Delia a avut parte de un eveniment mai straniu în cadrul unui concert din Londra! Deși artista a investit în hainele sale sute de mii de euro, vestimentația a fost foarte sumară, iar fanii au văzut totul! Delia şi-a şocat fanii, după ce a apărut pe scenă în mai multe rânduri purtând doar nişte bocanci, un hanorac şi o…pereche de indispensabili. Admiratorii au fost încântaţi, mai ales cei din primul rând!

Plină de energie, a făcut spectacol timp de o oră și jumătate, neobosită. Pentru piesa „Mona”, Delia şi dansatoarele sale au aruncat pe spate buchete de mireasă, iar întâmplarea a făcut ca o spectatoare care a prins buchetul să fie la concert alături de iubitul ei. Emoţiile i-au cuprins pe toţi atunci când Delia i-a chemat pe scenă pe cei doi, iar el şi-a cerut iubita în căsătorie, în aplauzele emoționate ale tuturor!

Iată imaginile:

Sursa: fanatik.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,340 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>