O altă vedetă îşi măreşte familia! Este însărcinată cu al doilea copil

ioana blaj sarcina al doilea copil insarcinata baietel filip

Până acum, vedeta a preferat să nu-i arate chipul băieţelului pe reţelele de socializare
ioana blaj sarcina al doilea copil insarcinata baietel filip

Până acum, vedeta a preferat să nu-i arate chipul băieţelului pe reţelele de socializare
foto: arhiva personală

Şi anul 2017 se anunţă unul al vedetelor cu burtici rotunjoare! După Ilinca Vandici, o altă vedetă se pregăteşte să schimbe scutece. Dacă prezentatoarea se află la prima sarcină, actriţa Ioana Blaj, căci desprea ea este vorba, mai are un băieţel, Filip, în vârstă de doi ani şi două luni.

Fericire mare în familia lui Ducu Ion (35 de ani), fostul soţ al Dianei Dumitrescu! Regizorul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu actriţa Ioana Blaj (29 de ani), care l-a făcut tătic în noiembrie 2014 şi se pregăteşte din nou să devină mamă. Zvonuri cu privire la o nouă sarcină a blondei au existat încă de acum căteva săptămâni, dar actriţa le-a infirmat elegat explicând că iubitul ei a fost mult prea euforic atunci când la descrierea unei fotografii a pus hashtag-ul “noipatrusiatât”.

ducu ion ioana blaj familie marita patru membri

Ducu Ion şi-a dat iubita de gol încă de la finele anului 2016
foto: Facebook

La aproape două săptămâni de la acel moment, Ducu Ion a revenit pe Facebook unde a mărturisit că iubita lui aşteaptă al doilea copil şi a publicat prima imagine cu burtica de gravidă a Ioanei. Cuplul şi micuţul lor Filip se află în vacanţă în Maldive.

ioana blaj sarcina al doilea copil insarcinata baietel

Ioana Blaj este însărcinată cu al doilea copil
foto: arhiva personală

Emoţionat, Ducu Ion a publicat un mesaj care nu mai are nevoie de alte lămuriri. “Familia noastra se măreşte! Multumesc, iubita mea! #noipatrusiatat”, a scris regizorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,046 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>