O ÎNVĂȚĂTOARE DE LA ȘCOALA DIN OCNIȚA, JUDETL DÂMBOVIȚA, A RĂMAS FĂRĂ CONTRACT DE MUNCĂ, PENTRU CĂ A REFUZAT SĂ PREDEA ONLINE

Ministerul Educatiei a luat masuri in cazul profesoarei din Ocnita care a refuzat sa predea online si s-a ales cu desfacerea contractului de munca.

„I s-a desfacut contractul de munca dupa ce luni de zile nu si-a facut treaba. Nu a luat legatura cu clasa din primavara, fapt pe care nu l-am am putut trece cu vederea”, a spus Sorin Ion, inspectorul scolar general .

Activitatile din scoala online, cum sunt predarea-invatarea-evaluarea online, sunt reglementate prin Ordin al Ministrului Educatiei. Potrivit documentului, doar orele efectuate vor fi platite profesorilor.

La inceputul acestei saptamani, ministrul educatiei, Monica Anisie, le-a cerut inspectorilor scolari generali sa-si intensifice activitatea de monitorizare a lectiilor desfasurate in sistem online.

Ea a motivat ca la Ministerul Educatiei vin tot mai dese semnale de la parinti si elevi ca nu se desfasoara activitatile didactice in sistem online.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata