O SOLUTIE A DEZVOLTARII DURABILE -PARCURI INDUSTRIALE, PRECIZEAZA PRESEDINTELE PNL TARGOVISTE, AURELIAN COTINESCU

Presedintele PNL Targoviste, Aurelian Cotinescu, candidat desemnat la alegerile locale din 27 septembrie 2020, pentru Primaria Municipiului Targoviste, apreciaza exemplul si modelul din Municipiul Oradea al organizarii parcurilor industriale, ca o buna practica, prioritara si pentru orasul nostru.

In Targoviste s-a acordat o atentie, sporadica, canalizarii, locurilor de joaca, parcurilor de agrement, in detrimentul celor industriale, care pot asigura venituri substantiale.

In Targoviste nu exista nici un Parc industrial, singura platforma fiind ramasitele celei existente inainte de Revolutia din Decembrie 1989, impartita in prezent intre diverse societati comerciale.

Presedintele PNL Targoviste a afirmat : ,,Avem nevoie de o economie locala care sa asigure locuitorilor un plus de care toata lumea are nevoie, un salariu bine platit, un loc de munca sigur, conditii de viata superioara”(n.r., pentru ,,Gazeta Dambovitei”).

(…) ,,Adica sa dezvolti zona de unde aduci bani in comunitate. Patru parcuri industriale a dezvoltat primaria (Oradea) care aduc venituri de 25 de milioane euro. Primaria Targoviste a imprumutat 25 de milioane euro.

     D.S.F

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata