O stradă din Barbados, locul natal al Rihannei, va primi numele vedetei!

Rihanna este renumită în întreaga lume pentru cântecele sale şi pentru spectacolele uimitoare pe care le organizează. În ciuda faptului că se bucură de un succes răsunător, Rihanna nu a uitat de unde a plecat şi vizitează anul locul natal cu ocazia festivalurilor. La rândul lor, locuitorii insulei din Caraibe sunt foarte mândri de ea şi au decis să o onoreze cu un gest impresionant.

Un bulevard din Barbados, Caraibe a primit numele Rihannei. Mai mulţi lideri politici ai zonei au participat la eveniment, iar Rihanna a fost însoţită de prietenele sale cele mai bune. Cu ocazia evenimentului care demonstrează respectul şi admiraţia pe care i-l poartă concertăţenii săi, artista a purtat o rochie galbenă şi o pereche de pantofi, de aceeşi culoare, cu tocuri, de o înălţime considerabilă. Locuitorii sunt fascinaţi de succesul cântăreţei şi o apreciază pentru actele de caritate pe care le săvârşeşte, potrivit caribijournal.com.

Foto

O stradă din ţara natală a Rihannei va purta numele artistei
Foto: Arhivă personală

Acum câteva luni, Rihanna a primit un titlu important din partea Universităţii Harvard, cel de “Umanitarul Anului”, acordat pentru meritele deosebite pe care artista le are la contribuţia construirii unui centru de depistare şi tratare a cancerului la sân în Barbados. “Ar fi trebuit să se întâmple mai demult. Rihanna a contribuit suficient pentru a merita această onoare. Este ambasadoarea perfectă pentru Barbados”, a declarat un locuitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,383 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>