O TENTATIVA DE OMOR CU AUTOTURISMUL PERSONAL IN COMUNA RAZVAD, JUDETUL DAMBOVITA, A AVUT LOC RECENT, ,,AUTORUL”FIIND UN TANAR DIN LOCALITATE

     Un tanar din comuna Razvad, judetul Dambovita, a intrat cu autoturismul  personal peste un grup format din alti trei tineri din aceeasi localitate, care ii datorau o suma de bani in lei, pe  care nu reusise s-o recupereze, in timp ce acestia se deplasau pe trotuar.

     Unul dintre cei trei tineri datornici a fost grav accidentat, fracturandu-i-se membrele  inferioare si fiind internat in stare grava la Spitalul de Urgenta Targoviste.

Acestea sunt relatarile tinerilor a caror viata a fost pusa grav in pericol, dar cel care va fi invinuit de tentativa de omor are o cu totul alta varianta, respectiv ca  acestia l-au atacat in autoturism pe care au incercat sa-l vandalizeze.

In prezent politisti sositi la locul faptei desfasoara cercetari pentru a afla iimprejurarile in care au avut loc fapta si a prezenta  vinovatul de tentativa de omor organelor de ancheta penala pentru a aplica legea penala.

                                                                                              D.S.F

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata