ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Oana Radu, după accidentul de maşină: „Iubitului meu i s-a făcut dosar penal!”
Oana Radu, după accidentul de maşină: „Iubitului meu i s-a făcut dosar penal!”

Oana Radu, după accidentul de maşină: „Iubitului meu i s-a făcut dosar penal!”

La o săptămână de la gravul accident rutier în urma căruia maşina era s-a făcut praf, Oana Radu a găsit putere să povestească cum s-a întâmplat totul şi cum a reuşit să scape ca prin urechile acului cu viaţă. Cântăreaţa se afla pe scaunul din dreapta şi a scăpat doar cu o contuzie la frunte şi o sperietură zdravănă. Iubitul artistei, care conducea maşina, are două degete rupte şi a avut de dat explicaţii în faţa oamenilor legii.

Oana Radu a fost la un pas de moarte şi încă este şocată de tot ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână în apropiere de Dej. Cântăreaţa a plecat spre Sighetu Marmaţiei, unde urmă să cânte la o nuntă. După eveniment a rămas în camera de hotel să se odihnească şi în jurul prânzului a plecat spre casă, dar pe drum avea să treacă printr-un adevărat coşmar.

masina oana radu accident rutier

Oana Radu a scăpat nevătămată, dar maşina ei este praf
foto: arhiva personală

„La un moment dat, la vreo câţiva kilometri de Dej, într-un sat, o maşină din sensul opus venea cu o viteză foarte mare, foarte aproape de sensul nostru de mers. Când a ajuns lângă noi, aproape că ne-a şters, iar iubitul meu, cel care conducea maşină în care ne aflam, a vrut să îi facă loc şi s-a dat puţin în partea dreapta a carosabilului. Partea proastă era că ne aflăm într-o curbă, nu foarte periculoasă, nesemnalizată, şi din păcate, maşină noastră a prins ceva pietriş sub roţi şi a derapat..Îmi amintesc doar, că ne-am întors, ne-am răsucit, şi ne îndreptăm către o râpă din afară carosabilului.. Atunci, iubitul meu a luat mâinile de pe volan, şi s-a aruncat asupra mea efectiv, luându-mă în braţe pentru a mă proteja. Am deschis ochii jos, înfipţi într-un gard. Eu stăteam pe scaunul din dreapta faţă, şi nu purtăm centură, deşi, de câte ori sunt la volan, chiar dacă am de condus două minute, îmi pun centură. Ideea este că el mi-a salvat viaţă, sau m-a salvat de la un incident foarte grav, fiindcă puteam sări prin parbriz , sau să mă lovesc foarte rău.Atunci mi-am dat seama că mă iubeşte Dumnezeu, dar că şi el este în stare să îşi dea viaţă pentru mine!”, a scris artista pe blogul personal.

La scurt timp, o ambulanţă a sosit la faţa locului şi toţi cei din malină au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Din fericire, Oana Radu s-a ales doar

cu o mică julitură în frunte, dar iubitul ei are două degete rupte şi unul dintre pasageri a suferit răni la un genunchi. „Din păcate iubitului meu i-au făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar având în vedere că noi nu am depus nici un fel de plângere, dosarul se va clasa şi nu se va continuă sub nici un fel de formă”, a mai notat artista care a subliniat că maşina nu mai poate fi reparată, ci doar lăsată la fier vechi.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu