OBIECTIVITATE SI PROFESIONALISM-O NOUA PREZENTA IN MASS-MEDIA NATIONALA A PRESEDINTELUI PNL DAMBOVITA, VIRGIL GURAN

     Responsabilitatea politica, obiectivitatea si profesionalismul in conducerea Organizatiei Judetene PNL Dambovita, ale presedintelui Virgil Guran, in functiile de consilier de stat in Cabinetul prim ministrului Guvernului Liberal, Ludovic Orban, cea publica de parlamentar, sunt girul invitatiei constante in mass-media nationala, la diferite dezbateri publice.

     ,,Tema”celei de ieri seara, 6 august 2020, s-a referit la trecerea unor primari, inclusiv din judetul Dambovita, din PSD in PNL, acuzandu-se traficul de influenta si santajul, ceea ce constituie ,,obiectivul”unei asa zise reclamatii catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

In acest sens, secretarul general PSD, Paul Stanescu, se exprima cu privire la ,,atragerea”primarilor din PSD in PNL, dar nu inainte de alegerile locale de la 27 septembrie 2020 deoarece isi pierd mandatul: ,,E trafic de influenta, abuz in serviciu”, referindu-se la ,,racolarea”primarilor, exemple judetele Cluj, Giurgiu, Teleorman, Suceava, Iasi etc.

Presedintele PNL Dambovita a mentionat direct ca ,,daca ar fi dupa mine, as aduce inapoi toti primarii care au plecat de la noi, deoarece este o reparatie morala.”Se referea la ,,migratia”a 500 de primari de la PNL la PSD in anul 2014, despre care cunoaste foarte bine, fiind parlamentar.

La ,,acuzatii” pentru presedintele PNL Dambovita si prefectul Aurelian Popa, de racolare a edililor social-democrati, dupa presedintele PSD Dambovita, Corneliu Stefan, cum a mentionat Virgil Guran, a si precizat:

,,Cred ca vorbesc din istorie cei de la PSD, exact cum au procedat ei in trecut. Nu stiu cum isi permit sa faca asemenea acuzatii, cand ei stiu foarte bine cum era cand ne-au luat primarii in 2014. Intr-adevar, se pare ca sunt anumiti primari care se intorc la partidul de unde au fost luati cu forta.”

Concluzionand, apa, canal, drumuri asfaltate, din fondurile de rezerva ale Guvernului Liberal, sunt obiective in folosul comunitatilor.     

Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata