Oferta INCREDIBILA pe care a primit-o Reghecampf de la o echipa din Liga 1!

Echipa de pe ultimul loc al Ligii 1 este in cautarea unui antrenor care sa ajute echipa sa nu retrogradeze.

Oficialii moldovenilor le-au facut oferte unora dintre cei mai importanti antrenori romani. Unul dintre tehnicienii aflati in atentia celor de la Poli Iasi a fost Laurentiu Reghecampf.

Pentru fostul antrenor de la FCSB, iesenii au pregatit o oferta de top, fiind dispusi sa ii ofere 120.000 de euro pentru primele 3 luni de contract. Potrivit ProSport, contractul tehnicianului ar fi fost renegociat in cazul in care echipa era salvata de la retrogradare.

Chiar daca a discutat cu oficialii lui Poli Iasi, Reghecampf a refuzat oferta, explicandu-si decizia prin faptul ca nu mai poate face transferuri in acest moment al sezonului.

Celalalt antrenor roman de top care a refuzat echipa de pe ultimul loc din Liga 1 este Dan Petrescu, care a anuntat ca nu vrea sa mai preia nicio echipa pana la finalul acestui sezon, simtind nevoia de o pauza.

Moldovenii i-au mai avut in vizor si pe Gigi Multescu, Ionut Badea, Claudiu Niculescu si Nicolo Napoli, italianul urmand a fi noul antrenor al echipei, potrivit GSP.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata