Opera Touch a fost adaptată şi pentru iPhone

Lansat iniţial pentru platforma Android, browserul Opera Touch a fost adaptat şi pentru ecosistemul de produse Apple iOS, dezvoltatorul promiţând cea mai bună experienţă pe telefoanele iPhone X şi iPhone XS.

Compania laudă o serie de inovaţii, cum ar fi tehnologia ‘zero-step search’ şi un nou buton Fast Action care transformă noul browser în alegerea ideală pentru telefoane mobile cu ecran mare, care nu dispun de tastă Home.
La fel ca browserul nativ Apple Safari, Opera Touch este gândit pentru a oferi acces imediat la motorul de căutare preferat, aplicaţia pornind în aşa numitul Search Mode, cu focusul setat pe caseta de căutare şi tastatura deja afişată pe ecran. Spre comparaţie, browserul Safari memorează doar sesiunea de navigare şi readuce pe ecran tab-urile lăsate deschise la ultima folosire. Care dintre variante este mai bună? Asta depinde strict de obiceiurile fiecărui utilizator în parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,361 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>