(P) Toamna la picioarele tale

Pas cu pas îți construiești imaginea, cariera și drumul în viață. Încrederea și confortul sunt două elemente importante și amândouă sunt strâns legate de perechea de încălțăminte de calitate care te poate ajuta să cucerești lumea.

Cataramele sunt la putere

Cataramele aduc un plus de rafinament ghetelor pentru el sau ea, deopotrivă. Micile accesorii metalice trec de nota heavy-metal și dau o tușă chic încălțămintei de zi.

Bocancii sunt în top

Cu aspect vintage sau mai modern, bocancii se poartă în cuplu. Ei înlocuiesc în acest sezon încălțările sport și se pot asorta fără probleme la pantaloni sau fuste. Pietrele strălucitoare sau perlele pot da o notă aparte outfitului tău.

Stil și comoditate

Tocul nu trebuie să fie un chin. Alege o pereche de ghete cu toc gros, elegant și comod în același timp, o geantă încăpătoare, dar dintr-o piele fină și aspectul tău nu va avea de suferit, indiferent cât de mult scade mercurul în termometre. Pentru el, o pereche de ghete stil Oxford va fi alegerea ideală pentru pantaloni clasici sau jeanși.

Chic și elegant

O seară electrizantă, o petrecere sofisticată sau un eveniment important impun eleganță. Pantofii cu toc sunt piesa de bază, însă ei pot fi înlocuiți cu o pereche de botine la fel de elegante, iar pentru el o pereche de ghete din piele fină este perfectă.

Confort pe vreme rea

Ghetele și cizmele călduroase și comode aduc confort, dar un design smart casual completează cu succes ținutele de zi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata