,,PIRATERIA” UNOR CONDUCATORI AUTO IN TRASEE DIN TRAFICUL RUTIER DE TRANSPORT PERSOANE, PRINTRE PRIORITATILE POLITISTILOR

Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita, are printre prioritati desfiintarea sau cel putin limitarea in maximum posibil a ,,pirateriei”unor conducatori auto in traficul rutier de persoane in judetul Dambovita, care se manifesta in primul rand in traseele de transport public, Targoviste-Ploiesti, Targoviste-Moreni, Targoviste-Pucioasa, Targoviste-Baleni etc.

Cu toate ca pentru aceste abateri contraventionale amenzile aplicate, si au fost numeroase, sunt foarte mari, dupa gravitate si repetabilitate trecand si peste 200 milioane lei, fenomenul este inca in actualitate.

Un exemplu pentru cei in culpa, recent politisti ai Serviciul Rutier au oprit in trafic un autovehicul condus de un barbat, care transporta pe traseul Baleni-Targoviste, 12 persoane, desi nu detinea autorizatie de transport.

Acesta a fost sanctionat contraventional conform prevederile Legii 38/203, si i s-a suspendat dreptul de utilizare a autovehiculului pentru 6 luni, prin retragerea certificatului, cat si a placutelor de inmatriculare.

                                                                                  D.S.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>