PNL A CASTIGAT ALEGERILE EUROPARLAMENTARE DE LA 26 MAI 2 019, SI DEMONSTREAZA CA ESTE UN PARTID NATIONAL ISTORIC, CARE TREBUIE SA CONDUCA ROMANIA PE CALE DEMOCRATICA, CATRE STATUl DE DREPT, REAL

     Procentul pe care PNL l-a realizat la alegerile europarlamentare de la 26 mai, 2 019, este de 26, 23%, increderea electoratului acordindu-i sansa de a prelua pe cale constitutionala si democratica o noua guvernare, o eventuala mentinere a unei majoritati a coalitiei PSD-ALDE, nemaifiind legitima, cum precizeaza si presedintele PNL, Ludovic Orban.

     De asemenea, electoratul a dat castig de cauza democratiei impotriva coruptiei, Referendumul initiat de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis trecand cu un procent de peste 40%  la exprimarea prin vot a opiniei pentru acesta, din prezenta la urne a 50% din electorat, iar 80% dintre stampilelele valide au fost pe ,,DA”, ceea ce la determinat pe Presedinte sa exclame : ,,Sunteti fantastici. Vafelicit!”

 

PSD a urmat cu un procentaj de 23,68%, dupa numararea de catre Biroul Electoral Central (B.E.C.) a buletinelor de vot, USR-PLUS, 20,51%; UDMR, 7,07%; PROROMANIA, 7,03%; PMP, 6,07%.

Presedintele Organizatiei Judetene PNL Dambovita, Virgil Guran, prim-vicepresedinte PNL, la nivel national, care s-a exprimat public in nenumarate randuri numai pozitiv despre sansele reale de castigare a alegerilor europarlamentare, realizarea cvorumului, a votat in comuna damboviteana Bezdead : ,,Alaturi de un primar liberal de succes la Bezdead, comuna are nevoie de investitii pe fonduri europene. Am votat cu speranta ca va fi finalizat drumul de legatura spre Breaza”, a declarat dupa exprimarea votului.

Si presedintele Organizatiei Municipale PNL Targoviste, Aurelian Cotinescu, a actionat alaturi de stafful sau, si s-a exprimat in sensul castigarii europarlamentarelor, ca si viitoarele alegeri prezidentiale de catre candidatul PNL, actualul Presedinte al Romaniei, ca si cele locale.

Cotidianul nostru online, ,,Realitatea damboviteana”, a realizat si relatat permanent si constant material obiective, profesioniste si deontologice privind aceste aspect judetene si nationale.

                                                                                                   Petre Dragutoiu

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata