KLAUS WERNER IOHANNIS, CANDIDATUL PNL, A REUSIT SA SE IMPUNA IN TURUL I LA PREZIDENTIALE

O Informatie de astazi, 11 noiembrie, 2 019, a Biroului Electoral Central (BEC), dupa numararea a peste 99% dintre buletinele de vot, a mentionat procentul impunator obtinut de candidatul PNL, Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, repectiv de 37,79% din numarul total de votanti (8 683 844), care-l situeaza pe primul loc in primul tur.

     A urmat pe locul al doilea, candidatul fostului premier al Guvernului demis prin motiune de cenzura, la initiativa PNL, de catre Parlament, Viorica Vasilica Dancila, cu un procent de 22,32%, acestia urmand sa se intalneasca in disputa electorala si in turul al doilea, cu mari sanse la presedentie pentru candidatul PNL.

Candidatul USR, Dan Barna,a obtinut 14, 95%; independentul Mircea Diaconu, 8,86%;Theodor Paleologu, 7,72% etc.

Prin iesirea in spatiul public, respectiv mass-media-TV, ca invitat, Virgil Guran, presedintele PNL Dambovia, judet cu un vot consistent pentru candidatul PNL,  a  mentionat ca dupa succesul rasunator din primul tur, pana la cel de-al doilea, de peste doua saptamani, se realizeaza noi planuri si strategii.

,,Dar noi cunoastem foarte bine situatia concreta din teren…Guvernul PNL recent instituit al prim-ministrului Luvic Orban, nu putea sa faca intr-o zi ce nu s-a facut in 30 de ani (…) USR, al presedintelui Dan Barna, nu-l vad sa dea voturile Vioricai Dancila  in turul al doilea, ci Dreptei, ca si de la Theodor Paleologu (…). Oamenii au optiunile lor si nu mai pot fi manipulati.”

Presedintele Romaniei a precizat : ,,Am reusit sa invingem PSD-ul mai mult decat oricand in ultimii 30 de ani(…) mergem pas cu pas inainte. Lupta noastra impotriva stangii continua. Asta nu inseamna ca votantii Stangii vor fi ignorati sau izolati.”

                                                                               Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata