PNL, Aurelian Cotinescu & Sorin Ion! Se poate și Altfel, la Târgoviște și în Dâmbovița!

Aurelian COTINESCU și Sorin ION alături de echipa PNL Târgoviște, echipa PNL Dâmbovița și liderul liberalilor dâmbovițeni, Virgil Guran, au mers în cartierele și piețele municipiului Târgoviște pentru a discuta cu cetățenii.

Mesajul transmis târgoviștenilor a fost clar:

Echipa Aurelian Cotinescu și Sorin Ion nu va avea constrângeri politice și va urmări exclusiv interesul oamenilor. Aurelian Cotinescu și Sorin Ion sunt în formula câștigătoare!

Cu Aurelian COTINESCU, Primăria Târgoviște va deveni, în sfârșit, un partener adevărat al investitorilor și un generator de politici publice sănătoase pentru comunitate și măsuri în beneficiul cetățenilor.

Nu sunt cuvinte mari, sunt pași foarte clari din programul echipei PNL pentru Primăria Târgoviște, sunt etape extrem de bine definite pe care le vom bifa împreună cu cetățenii.

PNL alături de Sorin Ion își asumă în fața dâmbovițenilor o misiune istorică pentru Dâmbovița: să elibereze județul de administrația care l-a ținut 30 de ani în subdezvoltare, care i-a furat orice șansă la modernizare, PNL poate să le ofere dâmbovițenilor salvarea din mâinile grupurilor de interese roșii și să aducă Dâmbovița la standardele de civilizație pe care ni le dorim cu toții.

Aurelian Cotinescu – Președinte PNL Târgoviște și candidat PNL la funcția de Primar al Municipiului Târgoviște

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata