PNL DAMBOVITA ARE STRATEGIA REALISTA SI LOGICA, POLITIC, CA SI CEA DE LA NIVEL NATIONAL, SA OBTINA UN PROCENT DE PESTE 30% DIN PRIMUL TUR AL ALEGERILOR PREZIDENTIALE

Presedintele Organizatiei Judetene PNL DAMBOVITA, Virgil Guran, prim-vicepresedinte la nivel national, parlamentar, o prezenta notabila in spatiul public, inclusiv mass-media central si locala, a precizat, cum cotidianul online ,,Realitatea damboviteana”a subliniat constant, ca strategia pe care o cosidera realista si logica, politic, este realizarea inca din primul tur al alegerilor prezidentiale (10 noiembrie 2 019), a unui procent de cel putin 30%, pentru candidatul partidului, actualul Presedinte al Romaniei, Klaus Werner Iohannis.

     Evident, la turul al doilea, daca se va desfasura, se asteapta sub aceleasi considerente ca Presedintele Romaniei sa obtina si un nou mandat, pe data de 24 noiembrie 2 019.

Mentionam din opinia politica a liderului PNL DAMBOVITA: ,,Dintre partidele importante suntem singurul partid care si-a desemnat candidatul de mult timp si il sustinem, fara probleme, pe Klaus Iohannis. Celelalte partide, vad ca inca nu au stabilit. Speram sa avem competitor in viitor pentru ca deja peste vreo doua luni trebuie sa se defenitiveze treaba, pentru ca trebuie depuse candidaturile.

Ne-am propus la nivel de Dambovita sa avem un rezultat mai bun decat l-am avut la europarlamentare, adica sa ne angajam de 30% la primul tur, si la turul doi sa castigam batalia cu cine va fi, pentru ca deocamdata nu stim nici candidatii.

                                                                                          Petre Dragutoiu  

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata