PNL INTRA IN ULTIMA SAPTAMANA DE CAMPANIE ELECTORALA PANA LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DE LA 24 NOIEMBRIE, CARE INCEPE ASTAZI, 18 NOIEMBRIE 2 019

     PNL, impreuna cu candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale de la 24 noiembrie 2 019, turul II, Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis, situat pe locul I din turul I, la o mare distanta ca numar de milioane de voturi fata de candidatul PSD, fostul prim-ministru, Viorica Vasilica Dancila, intra in linie dreapta inca o saptamana de campanie electorala, pentru obtinerea unei victorii hotaratoare.

     Campanie in care este angrenata activ si intens si Organizatia Judeteana PNL Dambovita, presedinte parlamentarul Virgil Guran, vicepresedinte la nivel national, judetul Dambovita fiind in prezent trecut cu galben pe harta politica a tarii, culoarea istoric traditionala a PNL, dupa 30 de ani de culoare rosie a PSD, sub diferite forme, urmand in guvernarea PNL sa-si realizeze proiecte economico-sociale reale.

Astazi, candidatul PNL se va intalni cu analisti din diferite domenii, jurnalisti, prezentatori si moderatori TV, alti formatori de opinie, oameni de stiinta, cultura etc. in Sala de conferinte de la Biblioteca Centrala de Stat din Bucuresti, cu 215 locuri, unde va raspunde intrebarilor, fara un cadru, program sau format, din orice domeniu.

Trebuie sa reamintim sintagmele ,,Romania Normala”si ,,Romania Educata”in care Presedintele Romaniei include toate proiectele de tara mai importante pe care le va realiza cu PNL si Guvernarea PNL, printre care deja indeplinite pe plan interior este alocarea unui procent de 2% din PIB si votat de toti parlamentarii pentru Aparare, iar pe plan extern relatiile stranse cu UE, NATO, partenerul strategic SUA, summitul de la Sibiu etc.

Inaintea alegerilor prezidentiale care conduc catre o victorie la vot indiscutabila a candidatului PNL, mentionam afirmatia acestuia : ,,Eroii alegerilor nu suntem noi politicienii, sunteti voi alegatorii tarii !”

                                                                                                             Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata