PNL: PROIECT DE OFICIERE A CASATORIEI CIVILE IN AER LIBER SI FARA MASCA

Presedintele PNL Targoviste, Aurelian Cotinescu, a prezentat un proiect PNL la nivel national de oficiere a casatoriei civile in aer liber, si fara masca, in contextul epidemiei COVID-19, intr-o recenta conferinta de presa.

     Proiectul este promulgat de Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohhanis, iar cei implicati direct din orasul nostru trebuie sa adreseze o cerere catre Primaria Municipiului Targoviste, din partea careia va participa ofiterul Starii Civile la ceremonie.

Presedintele PNL Targoviste a mentionat:

,,Avem un proiect care se adreseaza tinerilor, tineri care ajung la un moment important al vietii lor, ceremonia civila.

Au fost foarte multe semnale de la oameni care spuneau ca este pacat sa porti masca la cununia civila, pentru ca pozele, amintirile pe care noi le vom avea de la acea cununie vor fi cu masca pe fata.

Nimeni nu-si doreste acest gen de amintiri si de aceea, la nivel national, liberalii au ajuns sa initieze un proiect foarte important prin care casatoriile civile se pot efectua si in afara institutiei Primariei, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa se poarte masca. Este un proiect local, un proiect care a fost promulgat de Presedinte si trebuie aplicat si la nivel local.

Le transmitem tinerilor din Targoviste ca printr-o cerere la Primaria Targoviste pot sa obtina acordul ca cununia sa se tina in afara institutiei Primariei, in aer liber, si fara masca, asta fiind cel mai important.”

     Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata