PNL VA DEPUNE MOTIUNEA DE CENZURA, ASTAZI, LUNI 30 SEPTEBRIE 2 019 SAU MARTI, 1 OCTOMBRIE. NOUA IESIRE IN SPATIUL PUBLIC A PRESEDINTELUI PNL DAMBOVITA, VIRGIL GURAN

     Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca sunt asigurate pentru trecerea  motiunii de cenzura de inlocuire a Guvernului PSD, al prim-ministrului Viorica Vasilica Dancila, cele putin 233 de voturi necesare, ale unor membri ai Parlamentului si chiar mai multe, si va fi depusa astazi, 30 septembrie 2 019 sau cel tarziu, marti, 1 octombrie.

     Acest demers politic s-ar supune la vot in cel mult o saptamana, ce va asigura caderea Guvernului mentionat, iar liderul PNL, parlamentarul Raluca Turcan a precizat ca PSD a realizat pericolul ce-l asteapta si incearca prin promisiuni de functii publice importante sau parlamentare sa racoleze impotriva motiunii de cenzura parlamentari, in special senatori, dar ea nu le acorda nici o sansa.

Presedintele Organizatiei Judetene PNL Dambovita, vicepresedinte in plan national, parlamentar, Virgil Guran, a avut o noua iesire in mass-media nationala-TV, aseara, duminica 29 decembrie 2 019, si a mentionat ca este in consens cu presedintele PNL, Ludovic Orban si cu ceilalti membri, ca motiunea de cenzura va trece, fiind in acelasi timp si foarte lucid : ,,Matematic, motiunea de cenzura trece, teoretic nu stiu, dar cred, si este si posibil ca unii sa se treaca pe lista si sa nu o voteze”, dar sugereaza ca este putin probabil sa se intample acest fapt. ,,Ludovic Orban si cu mine credem ca trece, dar nimeni nu poate sa stie sigur”, dar isi manifesta optimismul si realismul care-l caracterizeaza.

In legatura cu infiintarea la Cluj, recent, a Asociatiei ,,Romania Europeana/initiativa de Cultura Democratica Europeana”, din conducerea careia face parte si liderul PNL, europarlamentarul Siegfried Muresan, presedintele Virgil Guran al PNL Dambovita a precizat ca il cunoaste pe acesta, este un lider foarte bine pregatit politic si profesional, iar initiativa este un act democratic.

                                                                                                         Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata