AURELIAN COTINESCU, PREŞEDINTELE ORGANIZAŢIEI PNL TÂRGOVIŞTE: PNL VA REALIZA O NOUĂ ŞI REALISTĂ POLITICA ECONOMICO-SOCIALĂ, DAR NU VA TĂIA SALARII ŞI PENSII!

Organizaţia PNL Târgovişte, prin vocea preşedintelui  Cotinescu, se impune din nou în forţă în spaţiul public, prin mass-media dâmboviţeana.   Acesta precizează că se va realiza o nouă politică economico-socială, după trecerea prin vot a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului fostului premier Viorica Vasilica Dancila si instalarea unui nou guvern, liberal, fără a se tăia salarii şi pensii, cum încearcă să acrediteze ideea PSD.

P.N.L. va respecta legislaţia, in litera si spiritul ei.
Cu toate acestea, la pensii trebuie restabilit un echilibru, pentru a înlătura discriminările la unele pensii speciale, menţionează liderul liberal târgoviştean :

,,Trebuie echilibrată situaţia. Nu poţi să-i atribui unui om care a muncit 36 de ani într-o anumită funcţie într-o întreprindere de stat (…) o pensie sub 2 000 de lei şi altuia care a muncit 18 ani tot la stat, de la 5 000 de lei în sus! Trebuie păstrat un echilibru.”
,, Sunt foarte multe de făcut. S-au pierdut trei ani preţioşi, trei ani de prosperitate la nivel European, naţional şi mondial, iar pe această creştere economică noi ar fi trebuit să avem un plus la bugetul de stat. Tot ce am avut am risipit(…) Peste 10 miliarde de euro în trei ani de zile.”

Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata