POLITIA DIN MORENI A DEPISTAT HOTI DE PRODUSE PETROLIERE(GAZOLINA) SI ALTE MATERIALE DE LA O SOCIETATE COMERCIALA

     Politisti de la Politia Municipiului Moreni au depistat recent, in colaborare cu luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Dambovita, in urma a 8 perchezitii la domiciliu, suspecti de furturi de produse petroliere(gazolina), si alte materiale de la o societate comerciala din zona.

     Persoanele respective au facut aceste furturi calificate in cursul anului 2 018, respectiv incepand din luna iulie.

La doi barbati din comunele Ocnita si Gura Ocnitei, judetul Dambovita, au fost gasite numeroase materiale metalice apartinand societatii comerciale.

La inca alti doi barbati s-au depistat 30 de recipiente care contineau peste 710 litri de produse petroliere(gazolina) de la aceeasi societate comerciala.

Toate produsele mentionate au fost indisponibilizate si predate societatii comerciale pagubite, iar persoanelor suscceptibile de respectivele furturi li s-a intocmit dosare penale pentru a fi anchetate si a li se aplica de catre autoritati legea.

D.S.F

    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,235 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>