Poliția locală veghează – se recomandă conducătorilor auto să nu staționeze sau să parcheze ilegal

Primăria Municipiului Tîrgoviște și Poliția Locală Tîrgoviște au întreprins acțiuni frecvente în ultima perioadă, în diverse locații centrale ale Tîrgoviștei, de avertizare a conducătorilor auto grăbiți sau neatenți, care parchează în locuri inadecvate.

Șoferii au fost surprinși parcând sau staționând în locuri rezervate persoanelor cu handicap, locuri semnalizate prin semne speciale în care parcarea este interzisă sau pur și simplu blochând alte automobile deja parcate.

Acțiunea polițiștilor locali se desfășoară conform normelor, aceștia mai întâi avertizând conducătorii auto, în cazul în care sunt prezenți. Dacă șoferii nu sunt prezenți, se completează un proces verbal care se lasă pe parbrizul mașinii. Polițiștii locali fac și poze pentru a avea dovada ulterioară, în cazul în care șoferii aleg să conteste amezile.

În același timp, avertizăm șoferii să fie mai atenți și să aibe mai multă răbdare în găsirea unui loc de parcare adecvat, nu doar pentru că amenzile sunt destul de mari, dar mai ales pentru că ține de civilizație să respecte ceilalți participanți la trafic și regulile sau semnele de circulație.

În același timp, credem că nu ar fi rău dacă Primăria ar găsi o soluție prin care să creeze mai multe locuri de parcare, mai ales în zona centrală, unde la orele de vârf este foarte greu să găsești un loc de parcare sau ești nevoit să parchezi mașina la o distanță foarte mare față de locul unde ai treabă.

Vom reveni în curând cu un interviu cu purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, încercâmd să aflăm mai multe detalii despre inițiativele Poliției Locale Tîrgoviște și ale Primăriei Municipiului Tîrgoviște.

 

Autor:   Kosti MOVILEANU (Ko$MO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.973 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>