POLITISTI SI EXEMPLIFICAREA PRINTR-O TEHNICA DE ,,REALITATE VIRTUALA”A POSIBILITATII PROTEJARII LOCUINTELOR CETATENILOR DE HOTI

Politisti din cadrul Compartimentului de Asigurare si Protejare a Cetatenilor si Biroului de Ordine Publica din Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita au organizat recent pe teritoriul municipiului Targoviste, o actiune de preventie in Campania ,,Hotii iti invadeaza intimitatea.”

     Un titlu incomplet dupa opinia noastra, efectele infractionale fiind mult mai grave, chiar si cele colaterale, al actiunii intreprinse la initiativa Inspectoratului General al Politiei Romane, in parteneriat, inclusiv cu Prod. S.A. Arad, si care va continua in lunile ianuarie-februarie 2 020.

Concret, instruirea deprinderii tehnicii de catre cetateni se bazeaza pe ,,realitatea virtuala”, respectiv folosirea unor ochelari prin care cetatenii subiect observa ,,metode”de infractiuni prin efractie la locuinte, gospodarii si alte anexe.

Astfel de exemple, din pacate reale, au avut loc de curand in municipiul Targoviste de catre doi infractori, barbati, de 25 si 38 de ani, predati de catre politisti Parchetului de pe langa Judecatoria Targoviste si alti doi in comuna Poiana, judetul Dambovita, retinuti tot pentru 24 de ore, pentru audieri, la Parchetul de pe langa Judecatoria Orasului Racari.

                                                                                      Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata