Poziţia care vă va ajuta să simţiţi plăcerea absolută

Când vine vorba despre plăcere intensă, doggy style este fără îndoială una dintre cele mai populare poziţii sexuale. Aceasta este cunoscută în special pentru stimularea perfectă a punctului G, ceea ce înseamnă un orgasm rapid şi foarte profund.

Poziţia doggy style nu este nici pe departe una romantică, ci se adresează mai degrabă persoanelor dornice de sex sălbatic. Femeia stă în patru labe, iar bărbatul se aşază în genunchi şi se sprijină de şoldurile partenerei. El este cel care deţine controlul şi impune ritmul, aşa că dacă îţi doreşti să fii dominată, doggy style este ideală pentru un sex incitant şi un orgasm exploziv.

Senzaţiile pe care le oferă poziţia doggy style sunt foarte intense, iar penetrarea este una mai adâncă decât în orice altă poziţie posibilă. Doggy style este ideală pentru persoanele care îşi doresc acţiune în pat şi vor să profite de partidele de amor la maximum. Unghiul de penetrare poate fi schimbat cu uşurinţă, atât drept, cât şi în părţile laterale, precum şi în sus sau în jos, ceea ce înseamnă că senzaţiile pot fi extrem de diverse şi satisfăcătoare.

Doggy style oferă plăcere maximă femeilor şi fantezii incitante bărbaţilor. Penetrarea din spate le oferă masculilor o senzaţie vizuală incredibilă şi îi excită enorm. De asemenea, în această poziţie, partenerul tău are acces foarte uşor la clitoris şi se poate juca cu el în timpul penetrării pentru intensificarea plăcerii. Aşadar, doggy style este perfectă pentru provocarea orgasmelor, atât vaginale, cât şi clitoridiene, aşa că orice femeie trebuie să o experimenteze cel puţin o dată în viaţă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata