POZITIA PRESEDINTELUI PNL DAMBOVITA, VIRGIL GURAN, IN SPATIUL PUBLIC, DESPRE INTENTIA PRESEDINTELUI ROMANIEI DE A ORGANIZA UN REFERENDUM

     Presedintele Organizatiei Judetene PNL Dambovita, Virgil Guran, vicepresedinte PNL la nivel national, parlamentar, a prezentat in spatiul public pozitia si opinia sa despre intentia Presedintelui Romaniei, Klaus Werner Iohanis, afirmata recent, de a organiza un referendum odata cu alegerile europarlamentare de la 26 mai 2 019.

Presedintele Romaniei a precizat ca analizeaza in continuare cu echipa sa situatia politica, economica, sociala a tarii si in functie de acestea va fi formulate intrebarea pentru electoratul ce se va prezenta la vot, spera intr-un numar mai mare, interesat de referendum, ce va fi o lovitura pentru PSD si presedintele Liviu Dragnea.

Presedintele PNL Dambovita, Virgil Guran, a mentionat : ,,Eu am inteles din discursul Presedintelui doua lucruri, ca PSD a scazut in sondaje, si ca a promis scoli, spitale, autostrazi si se ocupa de doi ani numai de Legile Justitiei.”

De asemenea, a afirmat ca nu crede ca Laura Codruta Kovesi poate sa fie Presedintele Romaniei, evident din punct de vedere electoral, iar in privinta lui Dacian Ciolos, PNL -ul a facut o gresala, care l-a costat electoral.

In contextul discutiilor, a mentionat ca intrebarea de la referendum n-ar avea sens despre penali, decat daca se refera concret la Legile Justitiei, oameni nevinovati fiind si in structurile PNL si PSD.

In concluzie, presedintele PNL Dambovita, Virgil Guran, vede la alegerile prezidentiale din noiembrie 2 019, Presedintele Romaniei pe Klaus Werder Iohaniss, pentru un nou mandate, si trebuie avute in vedere si voturile din diaspora, unde sunt aproximativ 5 milioane de romani, in cautarea unui loc de munca mai bine retribuit.

                                                                                                  Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,122 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>