PREOTUL DIN SATUL PITARU, COMUNA POTLOGI, JUDETUL DAMBOVITA, A DUS NUMEROSI LOCALNICI SA VOTEZE LA REFERENDUM, PE 6 OCTOMBRIE 2018

Numerosi localnici din satul Pitaru, comuna Potlogi, judetul Dambovita, au fost convinsi de preotul parohiei sa mearga la vot la referendum, in prima zi a acestuia, 6 octombrie, 2 018, si chiar au fost condusi la sediul unde se aflau cabinele.

     De asemenea, le-a explicat cum sa puna stampila in caseta cu ,,DA”, de pe buletinul de vot, pentru amendarea Constitutiei Romaniei, si le-a explicat semnificatia morala a rezultatului referendummului.

     Cei mai multi sateni au fost multumiti de acest ,,ajutor”, si nici nu s-au sfiit sa recunoasca faptul ca au primit si sume de bani de la preot.

     O femeie in varsta insa, a avut o reactie neasteptata si l-a acuzat pe preot ca este direct interesat de sprijinul  material al enoriasilor si de rezultatul referendumului, iar ei i-a solicitat pentru inmormantarea sotului suma de 6 500 lei.

     Preotul din Pitaru, satul in care s-a nascut marele pictor Nicolae Grigorescu, a recunoscut la intrebarile unor reporteri cele mentionate, si ca nu vede nici un amestec al Bisericii in politica, fiind o problema cetateneasca.

                                                                                    D.S.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,361 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>