PRESEDINTELE ASOCIATIEI COMUNELOR DIN ROMANIA, PRIMARUL EMIL DRAGHICI, VULCANA-BAI, JUDETUL DAMBOVITA, A FACUT PRECIZARI, RECENT, PRIVIND CODUL ADMINISTRATIV SI CODUL DE PROCEDURA ADMINISTRATIVA

Si din declaratiile publice ale edilului sef al comunei dambovitene Vulcana-Bai, judetul Dambovita, Emil Draghici, aflam ca s-au aprobat recent Hotararea Guvernului nr. 1 360/2 008, privind Tezele Prealabile ale Codului de Procedura Administrativa si Tezele Prealabile ale Codului Administrativ.

     ,,Avantajele”se refera la primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, senatori si deputati, care primesc drept de indemnizatie intre 4 00 si 1 900 lei, astfel incat la varsta de numai 45 de ani pot beneficia de aceste privilegii (?!).

Edilul sef ne-a mentionat ca inca din anul 2 004 era ,,pregatita”aceasta Ordonanta de Urgenta, cu nr. 366, pentru Codul Administrativ, si Codul de Procedura Administrativa, de care beneficiaza autoritatile administratiei publice, chiar din anul mentionat.

                                                                                           Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata