PRESEDINTELE ASOCIATIEI NATIONALE PRO EUROPA A ROMILOR, L-A DEMIS PE PRESEDINTELE FILLIALEI DAMBOVITA, VASILE MOIS

Presedintele Asociatiei Nationale PRO EUROPA a Romilor din Romania, insotit de prim-vicepresedintele Catalin Manea, l-au demis, duminica, 14 aprilie 2 019, intr-o sedinta de lucru, pe presedintele Filialei Dambovita, din municipiul Targoviste, str. Nicolae Iorga, pentru activitate necorespunzatoare si intretinerea unei atmosferi tensionate intre membri romi, dupa cum au justificat.

Presedinte interimar a fost numit Tudorica Raducanu, fost viceprimar interimar si al municipiului Targoviste, si consilier local, pana la viitoarele alegeri, care vor avea loc dupa cele europarlamentare.

In justificarea sa, presedintele Nicolae Paun a mentionat ca in filiala ,,damboviteana s-au iscat ,,discutii care (…) au degenerat, s-au lasat cu amenintari, cu teme care nu aveau ca substanta lucruri interesante, care sa vizeze binele comunitatii de romi. (…) Un centru in care s-au investit sute de mii de euro din visteria Asociatiei.” (!).

                                                                                       Petre Dragutoiu

    

    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>