AURELIAN COTINESCU, PRESEDINTELE ORGANIZATIEI MUNICIPALE P.N.L. TARGOVISTE, SOLICITA PERFORMANTA CELOR 8 CONSILIERI LOCALI

Cei 8 consilieri locali ai Organizatiei Municipale PNL Targoviste, trebuie sa fie performanti in organizare in vederea alegerilor electorale care se apropie, precizeaza presedintele Aurelian Cotinescu, si de aceea vor intocmi rapoarte de activitate de la investire si pana acum, pentru orientarea Biroului Local si a aplicarea masurilor cele mai corespunzatoare.

     Pentru a deveni performante se vor antrena in actiuni si activitati organizatiile din fiecare cartier al municipiului Targoviste, tinerii, studentii, oamenii de afaceri din PNL sau simpatizanti, organizatii de femei, pensionari.

Tanarul presedinte liberal spune:„va trebui să mergem direct în cartiere, acolo unde am lipsit cu desăvârşire, să începem cu organizarea pe secţiile de vot, dar o organizare făcută bine, cu adevărat, urmată de organizaţiile de cartier, organizaţiile de studenţi, tineri, pensionari, femei, oameni de afaceri astfel încât aceste organizaţii să fie funcţionale şi să putem uşor-uşor să ajungem la un potenţial cu care să ne batem, de la egal la egal, cu PSD. Ştiu că va fi greu, ştiu că este un deziderat greu de atins, dar mă bazez pe faptul că Târgoviştea are un electorat care este înclinat spre dreapta în sensul că de-a lungul timpului am avut primari care au făcut performanţă în acest oraş, primari de dreapta… Relaţia cu consilierii noştri, avem opt consilieri municipali, poate fi sau nu poate fi o forţă această echipă, depinde cum ne propunem, depinde cum sunt mobilizaţi oamenii noştri şi depinde de proiectele pe care le fac. Vrem să cerem un raport al activităţii tuturor consilierilor… de la învestire până în prezent, un raport care să conţină tot ceea ce au făcut în beneficiul cetăţenilor, toate propunerile lor pe care le-au adus în aparatul administrativ al Primăriei şi să vedem exact întreaga lor activitate. Pe de altă parte, pentru hotărârile importante, ne propunem ca votul să plece din Biroul Local astfel încât consilierii să meargă, atunci când au de votat lucruri importante,  cu o temă clară şi să voteze unitar, să nu se mai întâmple ca până acum… în condiţiile în care unii votau cu „da”, alţii cu „nu”, unii se „abţineau”… şi la sfârşit nu mai înţelegea nimeni pe unde este PNL. Aceste lucruri trebuie să dispară”.

Se vor realiza programe si proiecte eficiente pentru cetatenii municipiului, pentru a fi convinsi ca liberalii reprezinta variata pozitiva la viitoarele alegeri electorale, in competitia cu principalii adversari – pesedistii – sau cu cei din celelalte partide politice.

                                                                                                    D.S.F.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata