KLAUS JOHANIS, PRESEDINTELE ROMANIEI, PRIMIT CU BUCURIE LA TARGOVISTE !

KLAUS IOHANNIS a fost ieri oaspetele judetului Dambovita, care l-a primit cu drag. Primul popas a fost în oraşul Găeşti, unde Preşedintele Romanie s-a întâlnit cu cetăţenii chiar în Parcul Central.

După amiază, KLAUS IOHANNIS a făcut deplasarea la Târgovişte.
Odată sosiţi la Târgovişte, oaspeţii noştri de vază au făcut o scurtă plimbare prin centrul oraşului.
Aici,  fost însoţit de preşedintele PNL şi viitor Prim Ministru desemnat al României, Ludovic Orban, europarlamentarii Rares Bogdan, Robert Sighartău şi Alina Gheorghiu, preşedintele PNL Dâmboviţa Virgil Guran, preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, şi alte personalităţi ale partidului
Apoi, aceştia s-au îndreptat către Piaţa Mihai Viteazul, unde a fost întâmpinat de câteva sute de susţinători şi simpatizanţi. S-au făcut fotografii de grup când preşedintele a strâns mâna, cordial, multora din cei prezenţi.
În continuare, Klaus Iohannis şi ceilalţi oameni de seamă au intrat în casa sindicatelor unde au fost întâmpinaţi de o sală plină de susţinători, care, în picioare, l-au întâmpinat cu aplauze şi ovaţii care au ţinut minute în şir.
Preşedintele PNL Dâmboviţa, Guran Virgil, a luat cuvântul şi a vorbit pe scurt despre activitatea organizaţiei judeţene PNL şi dezastrul făcut în Dâmboviţa de conducerea dezastruoasa a PSD. Au urcat apoi pe scenă şi au vorbit Robert Sighartau, Alina Ghiorghiu şi magistralul Rareş Bogdan, care a ştiut să mobilizeze toată audienţa.

Şi a vorbit apoi, extrem de motivant, preşedintele PNL Ludovic Orban. Ne-a spus despre misiunea extrem de importantă a PNL în construirea unui viitor mai bun pentru Poporul Român, pentru ţara noastră şi fiecare cetăţean în parte, electrizând sala.

În continuare, a vorbit prezentul şi viitorul preşedinte al României, Klaus Iohannis.
L-am ascultat vorbind despre viitorul pe care trebuie să îl făurim împreună pentru România si lupta pe care trebuie să o ducem împotriva PSD până la dispariţia acestui flagel de pe scenă politica a ţării.

Văzând încrederea şi forţa degajate de acest adevărat bărbat de stat, ne-am reamintit de ce a câştigat primul mandat de presedinte şi de ce va câştiga acum al doilea mandat.
Seara s-a încheiat cu aplauze şi ovaţii entuziaste ale tuturor celor prezenţi, într-o atmosferă electrizanta pe care au ştiut să ne-o transmită şi nouă!
KLAUS IOHANNIS ESTE ŞI VA FI PREŞEDINTELE ROMÂNIEI!

Marian STANCIU

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata