Prima linie de mănuși de unică folosință din România. La cât ajunge investiția și câte locuri noi de muncă va genera

O companie din Iași investește 300.000 de euro în prima prima linie de producție pentru mănuși de unică folosință din polietilenă din România.

Investiția va genera și șapte noi locuri de muncă și vizează o producție de 10 milioane de produse până la finalul anului.

Producător din Iași de pungi de vid (vacuum) cu barieră, specifice pentru aparatele de vidat, Barrier Vacuum Bags, a anunțat, marți, lansarea primei linii noi de producție de ambalaje de unică folosință pentru măști și mănuși, dar și mănuși de unică folosință. Compania vizează până la finalul anului o producție de 10 milioane de astfel de produse.

Singura de acest fel din România

Investiția în noua linie de producție se ridică la aproximativ 300.000 de euro și include o linie de extrudare pentru folie, o linie automată de producție pentru mănuși de unică folosință din polietilenă (inclusiv din polietilenă biodegradabilă PLA), ambalaje pentru măști, dar și o linie de reciclare și regranulare a deșeului tehnologic rezultat din procesare și o linie de producție de pungi termo cu barieră.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata