ULTIMA ORA:
Home / SPORT / Primarul Constanţei spune că i-a prezentat SCUZE Simonei Halep pentru campania PSD de pe Facebook
Primarul Constanţei spune că i-a prezentat SCUZE Simonei Halep pentru campania PSD de pe Facebook
Primarul General al Capitalei, Gabriela Frea (S), participa alaturi de Simona Halep la prezentarea replicii trofeului castigat de jucatoarea romanca de tenis, in finala de Grand Slam de la Paris, luni 11 iunie 2018, pe Arena Nationala din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Primarul Constanţei spune că i-a prezentat SCUZE Simonei Halep pentru campania PSD de pe Facebook

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a declarat, miercuri, că „dezaprobă total” postarea distribuită de mai multe organizaţii PSD din ţară, potrivit cărora Simona Halep ar fi fost huiduită pe stadionul Arena Naţională. Acesta i-a cerut scuze sportivei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul Constanţei Decebal Făgădău, care este şi şef al organizaţiei municipale a PSD Constanţa, a declarat că se delimitează şi „dezaprobă total”, postarea distribuită, marţi seară, de mai multe filialele ale partidului din ţară, prin care se transmitea mesajul că Simona Halep ar fi fost huiduită pe Arena Naţională. Primarul Constanţei a precizat că în cursul zilei de miercuri i-a cerut scuze câştigătoarei trofeului de la Roland Garros.

„Dezaprob total această postare! Mă delimitez de ea atât eu, cât şi organizaţia pe care o conduc. Postarea nu aparţine organizaţiei municipale Constanţa a Partidului Social Democrat şi am solicitat administratorului paginii organizaţiei judeţene să o retragă încă de aseară”, a declarat Decebal Făgădău.

El a spus că performanţa Simonei Halep „nu trebuie murdărită de lupta politică internă”.

Spune-ti parerea:

About M S