Ce a promis primarul Tîrgoviștei, Daniel Cristian Stan, cu ocazia deschiderii anului școlar 2017, în ciuda tăierii bugetului educației cu 5%

Ieri, 11 septembrie 2017, cu ocazia deschiderii anului școlar, primarul Tîrgoviștei, Daniel Cristian Stan a făcut un adevărat maraton, fiind prezent în 10 unități de învățămâmt din Târgoviște, deși Domnia Sa mărturisește pe pagina personală de Facebook că și-ar fi dorit să fie prezent „în toate unitățile școlare„.

Daniel Cristian Stan s-a adresat elevilor, cadrelor didactice și părinților în egală măsură din triplă calitate: aceea de primar, aceea de părinte dar și aceea de fost elev care la rândul său a trecut prin emoțiile primei zile de școală.

Primarul le-a urat elevilor și dascălilor mult succes și realizări în noul an școlar, iar părinților să treacă în liniște peste noul an școlar și să fie alături de copiii lor, să-i susțină în alegerile pe care le fac.

În același timp, Daniel Cristian Stan i-a asigurat pe toți, inclusiv pe pagina sa de Facebook, „de tot sprijinul administrativ și de toate eforturile pe care le facem ca să investim masiv în infrastructura educațională„. Primarul adaugă că „ceea ce va urma va fi cu adevărat spectaculos„, fără să intre în detalii cu privire la investițiile pe care intenționează să le facă sau din ce sursă vor veni banii, asta în condițiile rectificării recente de buget făcută de guvernul Tudose, în urma căreia Ministeriul Educaţiei are un minus de 239 de milioane de lei, adică 5% din buget.

Proba timpului va demonstra dacă primăria se va ține de cuvânt sau au fost doar niște cuvinte mari, niște promisiuni de încurajare menite să aducă liniște părinților și cadrelor didactice în noul an școlar.

La fel cum primarul Daniel Cristian Stan le-a urat succes și realizări elevilor și dascălilor, și noi urăm Domniei Sale mult succes încununat de realizări și rezultate spectaculoase în ceea ce privește promisiunea de a investi masiv în structura educațională.

Vom reveni de fiecare dată cu noutăți privitoare la acest aspect și poate cu un interviu special cu domnul Daniel Cristian Stan, primarul Tîrgoviștei.

Sursa foto:   Facebook

Autor:   Kosti MOVILEANU (Ko$MO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.979 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>