Problemă imensă cu noile iPhone-uri. Dai o grămadă de bani pe ele și devin un stres zilnic!

iPhone X este un smartphone surprinzător de frumos, dar se pare că vine la pachet cu câteva probleme surprinzătoare, iar acestea nu se rezolvă cu o actualizare.

Încă de la momentul lansării, au fost descoperite mai multe probleme de funcționalitate cu iPhone X. Inițial, a fost vorba de niște probleme cu funcționalitatea ecranului în momentul în care făceai tranziția de la temperaturi calde la temperaturi foarte reci. Ulterior, au început să se restarteze din senin. Toate acele particularități s-au remediat însă într-un timp foarte scurt, prin intermediul unor actualizări de firmware.

Se pare însă că mai există o problemă cu cel mai scump smartphone Apple creat vreodată, iar aceasta nu se poate soluționa printr-un update. Mai mulți internauți au început să se plângă de o problemă nemaiîntâlnită până acum la vreun telefon. Aparent, iPhone X are abilitatea incredibil de ciudată de a-ți smulge părul din cap, din mustață sau din barbă, în funcție de poziția în care îl ții atunci când vorbești la telefon.

Cei de la BGR au fost primii care au sintetizat câteva rapoarte pe marginea acestui subiect, dar problema pare să fie răspândită în toate colțurile internetului. Pe Reddit, Twitter, sau pe Forumul oficial Apple, găsești foarte multe voci ale unor utilizatori frustrați, uimiți sau amuzați de situația surprinzătoare. Persoanele care au dedicat foarte mult timp acestei probleme, și-au dat seama că părul se agață mai ales în switch-ul prin care îți treci telefonul în modul silențios. Cu cât vorbești mai mult la telefon, cu atât ai mai mari șanse ca acest fenomen să aibă loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,194 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>