PROBLEME EXTREM DE GRAVE LA PRIMARIA TARGOVISTE

Inca o data, inconstienta si lipsa de respect a capilor primariei Targoviste pun in pericol sanatatea si chiar viata noastra, a targovistenilor.   

Avem toata compasiunea si uram insanatosire grabnica tuturor victimelor pandemiei, mai ales cand este vorba despre o mama si un copil nevinovat.   Se pare ca secretara primarului Stan Cristian, d-na. Georgiana Lazarescu împreună cu copilul acesteia, au fost confirmați pozitiv și internați de urgență la spitalul Matei Balș – București.   Motivul pentru care nu au fost internati la Targoviste pare a fi unul  extrem de perfid: la internare, trebuiau declarati oamenii cu care secretara a intrat in contact si primul de pe lista, deci primul suspect de imbolnavire, ar fi fost chiar seful ei, primarul Stan!

Acesta, ca si de ex. vicele Radulescu si alte persoane importante din primarie, ar fi aparut în listele locale cu contacti ai unor bolnavi de COVID-19 si ar fi intrat in izolare.   Aceasta lista ar fi cuprins  persoane periculoase, de care ar fi aflat toata lumea si de care ne-am fi ferit, ca sa nu ne imbolnavim si noi, devenind astfel periculosi pentru familie si intreaga comunitate!   Daca secretara si fiul s-au internat la Bucuresti, sunt sanse mari sa li se piarda urma.

Dar adevarata miza, cea mai importanta, se pare ca este situatia primarului Stan Cristian!    Acesta a fost in contact apropiat, permanent, cu secretara sa, suspecta ca bolnava de COVID-19!   Au lucrat unul langa altul, cu siguranta au atins aceleasi obiecte, aceleasi documente, au respirat, stranutat si tusit in acelasi aer!    Si mai mult, secretara prepara si servea cestile cu cafeaua, ceaiul si tot ce a mai consumat primarul Stan Cristian.    Deci sunt sanse extrem de mari ca si primarul sa fie bolnav, poate asimptomatic, dar sa ascunda acest lucru de noi, cetatenii orasului, ca sa poata sa-si continue campania electorala!    Adica sa se intalneasca cu cetatenii, sa dea mana cu ei si sa ne mangaie copiii, ca el este un om bun, nu-i asa?

Cu orice risc pentru noi, care putem si sa crapam, totul ca sa nu-si piarda el functia de primar si privilegiile!

Sa-i multumim si pentru asta primarului Stan si sa-i uram fiecare cate ceva!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata