Programul ultimei etape din playout-ul Ligii 1 a fost anuntat de catre LPF! Dinamo nu isi mai poate disputa meciurile restante

Programul etapei a 14-a a fost anuntat astazi de catre LPF. Cele 4 meciuri se vor disputa miercuri de la ora 17.

Dupa meciul Craiova – CFR, a avut loc sedinta Comitetului de Urgenta al FRF, in care au fost trimise la UEFA echipele participante in cupele europene.

Au fost stabiliate si datele pentru barajul de ramanere sau promovare in Liga 1.  Datele confirmate sunt cele de 9 si 12 august, astfel ca playout-ul nu va continua dincolo de aceste date.

Dinamo nu mai are cand sa joace partidele restante si nu se stie daca va ramane in prima liga. Cele 6 cluburi din playout au anuntat ca nu doresc prelungirea sezonului. Echipa din Stefan cel Mare va mai juca un singur meci, cel contra Viitorului.

Dinamo ocupa penultimul loc in clasamentul playout-ului Ligii si va mai juca doar cu Viitorul, navand posbilitatea sa avanseze in clasament, daca va reusi sa bata echipa constanteana.

LPF trebuie sa hotarasca modalitatea cum se va face clasamentul final din playout. Acest clasament trebuie sa fie aprobat de Comitetul Executiv al FRF. Una dintre solutiile propuse ar fi realizarea unui clasament pe baza raportului puncte/meci.

Programul ultimei etape a playout-ului Ligii 1

Dinamo – FC Viitorul

Sepsi Sfantu Gheorghe – Academica Clinceni

FC Hermannstadt – Poli Iaşi

Chindia – FC Voluntari

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata