PROIECTE DIN ECHIPA CANDIDATULUI PNL, AURELIAN COTINESCU, LA PRIMARIA TARGOVISTE

     Presedintele PNL TARGOVISTE , Aurelian Cotinescu, candidat la Primaria Municipiului Targoviste, a inceput recent prezentarea echipei sale pentru Consiliul Local Municipal Targoviste, cu cate un proiect de dezvoltare a orasului.

     Primul din echipa care si-a expus sintetic un proiect legat de diaspora si de invatamant, respectiv pentru familii care intentioneaza sa se intoarca acasa in Targoviste, cu copiii, cei mai multi elevi, a fost Alexandru Dan Tica, director al Scolii,,Paul Banica”din Targoviste.

Proiectul se intituleaza ,,Sa vorbim despre integrare”si se va realiza in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita, prof. Sorin Ion, inspector scolar general, fiind si candidatul PNL Dambovita pentru presedintia Consiliului Judetean Dambovita :

,,Dorim sa ne ocupam de integrarea acestor copii in comunitatea scolara, unde trebuie sa faca fata noilor colegi, noilor profesori, si chiar noilor metode de predare.

Dorim sa formam relatii intre elevii care vin din strainatate si noii lor colegi de scoala, si, bineinteles, dorim sa consolidam relatia elev-profesor.

Cuvantul cheie al acestui proiect este sensibilizarea pentru ca trebuie sa-i sensibilizam pe toti cei care vor participa in acest proiect, astfel incat integrarea copiilor care vin din strainatate sa fie mai reasezata.”

     Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata