PROTESTELE GREVISTE ALE SALARIATILOR DIN PENITENCIARE AMENINTA CU EXTINDEREA IN TOATE UNITATILE DIN TARA, INCLUSIV LA MARGINENI, COMUNA I.L.CARAGIALE, JUDETUL DAMBOVITA

     Protestele recente ale salariatilor din penitenciare, coordonate de Sindicatul National al Salariatilor din Penitenciarele din Romania ( S.N.S.P.R.), incepute la cele din Rahova si Aiud, ameninta cu extinderea in toate unitatile din tara, inclusiv la Margineni, comuna I.L.Caragiale, judetul Dambovita.

     Unul dintre liderii S.N.S.P.R., Stefan Teoroc, a precizat ca in sistemul din reteaua penitenciarelor din tara activeaza peste 13 000 de salariati, nemultumiti de faptul ca au efectuat peste 1 000 000 de ore ramase neplatite, desi era prevazuta achitarea sumelor corespunzatoare prin OUG 114/2 018, personalul ramanand insuficient.

De asemenea, sunt revendicari privind Statutul Personalului din Penitenciare, norma de hrana si echipament, filialele S.N.S.P.R. alertand conducerile unitatilor ca detinutii sunt la zi cu plata orelor suplimentare, pe cand salariatii nu, cu toata oboseala fizica si solicitarea psihica din fiecare zi din serviciul de specialitate din toate unitatile.

                                                                                       D.S.F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>