PSD WARS

Lupta pe viață și pe moarte în PSD Dâmbovița, unde lucrurile s-au conturat extrem de clar într-un timp foarte scurt, astfel că în acest moment cele două echipe care s-au coagulat în jurul liderilor Rovana Plumb și Corneliu Ștefan, sunt gata de o confruntare istorică!

Având că ”locotenenți”, pe președintele C.J. Dâmbovița – Oprea Alexandru și pe deputata Carmen Holban, eurodeputata Rovana Plumb trebuie să dea piept, în confruntarea din 19 ianuarie 2020, cu mai tânărul său coleg – deputatul Corneliu Ștefan, cei are ca ”prim-adjuncți” pe senatorul Titus Corlățean și pe Primarul Municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

Deși în mod firesc, actualul Președinte al PSD Dâmbovița – Rovana Plumb nu ar trebui să aibă emoții în fața acestei confruntări electorale interne, totuși asocierea domniei sale cu Alexandru Oprea este una evident greșită, eroare ce poate fi atât de mare, astfel încât Rovana Plumb să piardă lupta internă în interiorul PSD Dâmbovița.

Un factor decisiv în această confruntare este… BUGETUL CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA, pe care Oprea Alexandru se pare că este dispus să-l ”amaneteze” susținătorilor din trio-ul Plumb-Oprea-Holban, dar și ”rețeaua” de nași, fini, veri și cumetri a deputatului Corneliu Ștefan, dar nu este de neglijat nici influența pe care (încă) o are, în interiorul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, al cărui sprijin s-ar putea să fie decisiv în a înclina balanța de partea tânărului deputat.

Putem vedea această confruntare politică și ca pe un război între C.J. Dâmbovița și Primăria Municipiului Targovite, Oprea Alexandru părând a nu avea nicio șansă în față trio-ul format din Primarul – Daniel Cristian Stan și viceprimarii  Rădulescu Cătălin și Monica Ilie, sprijinit din ”umbră” de Vicarul Eparhial Ionuț Ghibanu, însă este curios faptul cum va reacționa Oprea Alexandru, acum că este… încolțit!

Mai sunt opt zile până la ziua ”Z’’, timp în care se pot întâmplă multe… foarte multe, având în vedere că sunt doar 204 votanți!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata