ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Ramona Gabor, cu sânii la vedere pe internet. Șatena duce o viață de lux în Dubai
Ramona Gabor, cu sânii la vedere pe internet. Șatena duce o viață de lux în Dubai

Ramona Gabor, cu sânii la vedere pe internet. Șatena duce o viață de lux în Dubai

ramona

Deși nu este la fel de mediatizată precum sora sa, Monica, Ramona Gabor (28 de ani) știe cum să atragă atenția. Duce o viață de lux în Dubai și ajunge în țară din ce în ce mai rar. Chiar și așa, are destui admiratori pe rețelele sociale, care îi „sorb” fiecare postare și care sunt la curent cu fiecare mișcare a băcăuancei.

Ramona a petrecut alături de sora sa, Monica, și fiica acesteia, Irina, o vacanță frumoasă chiar în Dubai și a jucat rolul ghidului turistic pentru cele două. După scurta perioadă de relaxare, aceasta și-a reluat preocupările, face ședințe foto și prezentări de modă.

Conștientă de atuurile sale fizice, românca știe cum să atragă atenția nu doar șeicilor din Dubai, ci și internauților, pe care i-a răsfățat recent cu o imagine în care-și etalează sânii într-un costum de baie roșu, cu șnururi. Atitudinea jucăușă a făcut imaginea și mai senzuală și i-a atras șatenei sute de aprecieri din partea admiratorilor, precum și comentarii precum: „Incredibil de frumoasă” sau „Super cool”. Nici Monica nu a rămas pe margine și i-a scris surorii un mesaj: „Prea drăguță”, i-a spus ea prin intermediul internetului.

ramona gabor

Ramona Gabor și-a încins fanii
Foto: arhivă personală
Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu