RAPORTUL ADEVARULUI – PRIMUL MINISTRU LUDOVIC ORBAN, IN CAMERA DEPUTATILOR

     Masuri esentiale intreprinse de Guvernarea Liberala, coordonata de prim ministrul Ludovic Orban, au fost prezentate la Camera Deputatilor, in care a fost convocat pentru un raport.

     Acesta s-a referit concret la atribuirea somajului tehnic de 75% pentru companiile romanesti, unele dintre acestea mai mari, si fonduri alocate IMM-urilor.

De asemenea, au fost reliefate si masurile Curtii de Conturi in controale si verificari ale specialistilor pentru dezvoltarea corecta a relansarii economice.

In ceea ce priveste noul an scolar care se deschide la 14 august 2020, masurile epidemiologice nu vor fi luate in unitatile de invatamant preuniversitar, ci de parintii copiilor, asa cum a precizat o data cu premierul si presedintele Asociatiei de parinti Iulian Cristache.

Clasele terminale a VIII-a si a XII-a, precum si cele primare vor merge la scoala, dupa precizarea premierului, Ministrului Sanatati si Ministrului Educatiei si Cercetarii,  iar celelalte prin mijloace on-line, prevazand fonduri pentru 250 de mii de tablete, care vor fi folosite de alevi acasa, in cadrul cursurilor, ca o masura anti-COVID-19.

     Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata